Filippa ophelia instagram

@filippaophelia • Instagram photos and videos

filippaophelia. Follow. 0 posts. 199 followers. 0 following. No Posts Yet. When filippaophelia posts, you’ll see their photos and videos here.

Breastfeeding by @filippaophelia – Instagram

Breastfeeding Magazine 👶👶🏻👶🏽👶🏿 på Instagram: “Breastfeeding by @filippaophelia“Hver eneste aften i knap 20 måneder er dullerne faldet i søvn lige her💕⁣I mine arme med hovederne på mit bryst og mit hoved begravet i deres hår❤️❤️❤️⁣⁣Det er den bedste følelse i hele verden – dagen slutter med varme og kærlighed.⁣Især dejligt hvis de sidste timer har været lidt hektiske, og dullerne måske er lidt trætte.⁣⁣Oftest møsser vi undervejs. Det kan der nærmest gå konkurrence i 😅⁣Nogle gange har de små slåskampe og skal holdes i hånden for ikke at stjæle en tot af deres søsters hår.⁣⁣Ophelia ligger gerne og niver mig i skønhedspletterne på maven og ryggen.⁣Pippa elsker at rive mig i mit løse maveskind og lade sin fod vandre rundt på min og Ophelia kroppe 🤣⁣⁣Nogle dage har de kæmpe grineflip sammen.⁣Det skete i går, hvor de slet ikke kunne holde op med at pludre, kilde hinanden og lave sjove ansigter.⁣Det er mega cute og super irriterende på samme tid 😜🙈⁣⁣Og så er der dage som i dag, hvor de begraver sig i hvert deres bryst, kortvarigt kigger op og siger hej og efter kort tid falder i søvn❤️⁣⁣Jeg håber og tror på, at det er den tryggeste måde i hele verden at glide ind i drømmeland.⁣Mine duller💕💕⁣”⁣💜✊”

17. aug. 2020 — 1791 Likes, 20 Comments – Breastfeeding Magazine (@breastfeedingmagazine) on Instagram: “Breastfeeding by @filippaophelia …

1,793 Likes, 20 Comments – Breastfeeding Magazine 👶👶🏻👶🏽👶🏿 (@breastfeedingmagazine) on Instagram: “Breastfeeding by @filippaophelia“Hver eneste aften i knap 20 måneder er dullerne faldet i søvn lige her💕⁣I mine arme med hovederne på mit bryst og mit hoved begravet i deres hår❤️❤️❤️⁣⁣Det er den bedste følelse i hele verden – dagen slutter med varme og kærlighed.⁣Især dejligt hvis de sidste timer har været lidt hektiske, og dullerne måske er lidt trætte.⁣⁣Oftest møsser vi undervejs. Det kan der nærmest gå konkurrence i 😅⁣Nogle gange har de små slåskampe og skal holdes i hånden for ikke at stjæle en tot af deres søsters hår.⁣⁣Ophelia ligger gerne og niver mig i skønhedspletterne på maven og ryggen.⁣Pippa elsker at rive mig i mit løse maveskind og lade sin fod vandre rundt på min og Ophelia kroppe 🤣⁣⁣Nogle dage har de kæmpe grineflip sammen.⁣Det skete i går, hvor de slet ikke kunne holde op med at pludre, kilde hinanden og lave sjove ansigter.⁣Det er mega cute og super irriterende på samme tid 😜🙈⁣⁣Og så er der dage som i dag, hvor de begraver sig i hvert deres bryst, kortvarigt kigger op og siger hej og efter kort tid falder i søvn❤️⁣⁣Jeg håber og tror på, at det er den tryggeste måde i hele verden at glide ind i drømmeland.⁣Mine duller💕💕⁣”⁣💜✊”

filippa ophelia hermine trupp – Instagram

1026 Followers, 519 Following, 12 Posts – See Instagram photos and videos from FILIPPA OPHELIA HERMINE TRUPP (@truppfilippa)

FILIPPA OPHELIA HERMINE TRUPP on Instagram: “ ”

FILIPPA OPHELIA HERMINE TRUPP on Instagram: “🤍🤍🤍”

329 Likes, 11 Comments – FILIPPA OPHELIA HERMINE TRUPP (@truppfilippa) on Instagram: “ ”

329 Likes, 11 Comments – FILIPPA OPHELIA HERMINE TRUPP (@truppfilippa) on Instagram: “🤍🤍🤍”

offidus – Ophelia Filippa Reginald – Instagram

48 Followers, 57 Following, 154 Posts – See Instagram photos and videos from Ophelia Filippa Reginald (@offidus)

Sofie Ophelia Alsing Johansen – Instagram

Sofie Ophelia Alsing Johansen. 3 posts. 13 followers. 22 following. Vi hygger. Mig og Filippa er på baresso og vi hygger os mega meget. Instagram.

Wow she’s having Triplets @filippaophelia – Instagram

Women’s Wonderland på Instagram: “Wow 😲😲 she’s having Triplets🎥 @filippaophelia”

ms_asoebi Need an Event Planner? Photographer/videographer?… more. 7 days ago. Browse the latest. See more · Fashion & Beauty. guolimage.

10K Likes, 669 Comments – Women’s Wonderland (@ms_asoebi) on Instagram: “Wow 😲😲 she’s having Triplets🎥 @filippaophelia”

Filippa Prietov (@filippa.prietov) • Instagram photos and videos

Follow. Filippa Prietov … anatomiasinistra.myportfolio.com/filippaprietov … @filippa.prietov and the sweetness of Ophelia won III Salón Arte Joven at @.

Michella Meier-Morsi on Instagram: “29+5 med trillingerne og …

Michella Meier-Morsi on Instagram: “29+5 med trillingerne og nu på “striks aflastning” i sengen efter en tur på hospitalet i går🥺⁣⁣Jeg har længe været plaget af plukkeveer – men fredag begyndte de at tage voldsomt til. Mange af dem var smertefulde, og jeg kunne ikke få ro på dem.⁣⁣Lørdag lå jeg bare i sengen, og Mark tog dullerne med i zoo, så huset kunne blive helt stille. Men lige lidt hjalp det🙈⁣⁣Så vi måtte en tur på hospitalet for at tjekke, om det bare er ligesom tvillingegraviditeten, hvor jeg skal plages af voldsomme plukkeveer i flere uger, eller om de her påvirker livmoderhalsen og babyerne.⁣⁣Heldigvis var trioen ikke påvirket af de mange plukkeveer, som i snit kom otte gange på 10 minutter🥵⁣⁣Og min livmoderhals blev målt til 36mm, og reagerede heller ikke på plukkeveerne. De scannede vaginalt, mens plukkeveerne kom og kunne se, at der ikke var nogen reaktion❤️⁣⁣Så en kæmpe lettelse!!!⁣⁣Alligevel ville lægerne have mig indlagt til aflastning…⁣De var ikke bekymrede for, at jeg ville gå i fødsel – det er der intet, der tyder på.⁣Men de håbede, at hvis jeg ikke bevægede mig overhovedet, at så kunne der komme ro på plukkeveerne.⁣⁣Efter lange overvejelser takkede vi nej til det tilbud.⁣Havde de ønsket at have mig til observation, fordi de var bange for livmoderhalsen eller drengene, var jeg uden tvivl blevet.⁣Men jeg kan aflaste meget bedre hjemme.⁣⁣Så nu bor jeg i soveværelset🤣 Hvilket allerede er helt grotesk kedeligt!⁣Der er ikke den store forskel fra før – men indtil nu er jeg gået to etager ned for at spise morgenmad og aftensmad. Og det er altså slut nu.⁣⁣Mark har i stedet sat et lille cafebord op til mig, hvor han serverer mine måltider😅⁣Og ellers ligger jeg bare for mig selv heroppe.⁣⁣Jeg synes faktisk allerede, at det har hjulpet lidt🤞🏻⁣Selvom der er en vis risiko for, at jeg dør af kedsomhed…⁣⁣På tirsdag har vi scanning af trillingerne og min livmoderhals, og så må vi se, om det hele fortsat ser godt ud, ellers må vi jo ændre taktik.⁣⁣Indtil da ligger jeg her😍⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #29weekspregnant #29weeks #uge29”

5. dec. 2021 — Hi @filippaophelia Can I repost some of your beautiful pregnancy photos? 56w. 3 likes. Reply. View replies (3). December 5, 2021.

3,940 Likes, 115 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “29+5 med trillingerne og nu på “striks aflastning” i sengen efter en tur på hospitalet i går🥺⁣⁣Jeg har længe været plaget af plukkeveer – men fredag begyndte de at tage voldsomt til. Mange af dem var smertefulde, og jeg kunne ikke få ro på dem.⁣⁣Lørdag lå jeg bare i sengen, og Mark tog dullerne med i zoo, så huset kunne blive helt stille. Men lige lidt hjalp det🙈⁣⁣Så vi måtte en tur på hospitalet for at tjekke, om det bare er ligesom tvillingegraviditeten, hvor jeg skal plages af voldsomme plukkeveer i flere uger, eller om de her påvirker livmoderhalsen og babyerne.⁣⁣Heldigvis var trioen ikke påvirket af de mange plukkeveer, som i snit kom otte gange på 10 minutter🥵⁣⁣Og min livmoderhals blev målt til 36mm, og reagerede heller ikke på plukkeveerne. De scannede vaginalt, mens plukkeveerne kom og kunne se, at der ikke var nogen reaktion❤️⁣⁣Så en kæmpe lettelse!!!⁣⁣Alligevel ville lægerne have mig indlagt til aflastning…⁣De var ikke bekymrede for, at jeg ville gå i fødsel – det er der intet, der tyder på.⁣Men de håbede, at hvis jeg ikke bevægede mig overhovedet, at så kunne der komme ro på plukkeveerne.⁣⁣Efter lange overvejelser takkede vi nej til det tilbud.⁣Havde de ønsket at have mig til observation, fordi de var bange for livmoderhalsen eller drengene, var jeg uden tvivl blevet.⁣Men jeg kan aflaste meget bedre hjemme.⁣⁣Så nu bor jeg i soveværelset🤣 Hvilket allerede er helt grotesk kedeligt!⁣Der er ikke den store forskel fra før – men indtil nu er jeg gået to etager ned for at spise morgenmad og aftensmad. Og det er altså slut nu.⁣⁣Mark har i stedet sat et lille cafebord op til mig, hvor han serverer mine måltider😅⁣Og ellers ligger jeg bare for mig selv heroppe.⁣⁣Jeg synes faktisk allerede, at det har hjulpet lidt🤞🏻⁣Selvom der er en vis risiko for, at jeg dør af kedsomhed…⁣⁣På tirsdag har vi scanning af trillingerne og min livmoderhals, og så må vi se, om det hele fortsat ser godt ud, ellers må vi jo ændre taktik.⁣⁣Indtil da ligger jeg her😍⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #29weekspregnant #29weeks #uge29”

Keywords: filippa ophelia instagram