Therese philipsen tv2

Therese Philipsen står nu frem og fortæller, hvad der skete i …

Therese Philipsen står nu frem og fortæller, hvad der skete i Jes Dorphs lejlighed | Femina

29. nov. 2021 — En længeventet dokumentar om sexismekulturen på TV 2 er netop udkommet på Discovery+. Her fortæller flere kvinder – der er nuværende eller …

En længeventet dokumentar om sexismekulturen på TV 2 er netop udkommet på Discovery+. Her fortæller flere kvinder – der er nuværende eller tidligere ansatte på kanalen – om grænseoverskridende oplevelser med fremtrædende profiler og sågar dele af ledelsen.

Therese Philipsen har skammet sig alt for længe. Nu er det de …

Therese Philipsen har skammet sig alt for længe. Nu er det de andres tur | Femina

9. mar. 2022 — Therese Philipsens seneste roman Such a Good Girl foregår i USA, men den bygger på de hændelser, der skete på TV2, dengang hun var praktikant.

Danske Therese Philipsen er millionsælgende bestsellerforfatter i USA. Herhjemme er hun mest kendt for at være tidligere studievært på TV 2 og blandt hovedpersonerne i en af sidste års mest omtalte dokumentarer. Det har krævet terapi og hårde erkendelser at stå frem, men i sidste ende har det været det hele værd.

Therese Philipsen – Wikipedia, den frie encyklopædi

Therese Philipsen (født 1976 i Snekkersten) er en dansk journalist og forfatter. Hun har arbejdet på flere TV2-programmer, bl.a.

Efter sex med TV 2-chef: – Det var ydmygende – Ekstra Bladet

Efter sex med TV 2-chef: – Det var ydmygende – Ekstra Bladet

29. nov. 2021 — Therese Philipsen står i dokumentaren ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’ frem og fortæller om flere forhold til ældre chefer på TV 2.

Therese Philipsen står i dokumentaren ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’ frem og fortæller om flere forhold til ældre chefer på TV 2

Hun fældede Dorph: Nu står Therese Philipsen frem for første …

Hun fældede Dorph: Nu står Therese Philipsen frem for første gang | SE og HØR

29. nov. 2021 — I dag er Therese Philipsen 44 år gammel. Hun er bosiddende i Florida, og erhverver sig som forfatter. I starten af 00’erne – fra 2000 til 2002 …

En længeventet dokumentar om sexismekulturen på TV 2 er netop udkommet på Discovery+. Her fortæller flere kvinder – der er nuværende eller tidligere ansatte på kanalen – om grænseoverskridende oplevelser med fremtrædende profiler og sågar dele af ledelsen

To kvinder står frem om sager, der kostede Jes Dorph jobbet

To kvinder står frem om sager, der kostede Jes Dorph jobbet: – Det var væmmeligt og voldsomt – TV 2

29. nov. 2021 — Det sker i dokumentaren “MeToo: Sexisme bag skærmen”, der handler om TV 2, på Discovery+. En af dem er Therese Philipsen, der en aften i oktober …

Som praktikanter blev to kvinder smigrede over at blive inviteret hjem til Jes Dorph. Men begge gange tog aftenen en ubehagelig drejning.

Therese Philipsen – Facebook

Therese Philipsen. 1141 Synes godt om. … gode kræfter på TV2 som Thomas Breinholt og … lade sig stoppe da dokumentaren blev droppet af TV2.

Therese Philipsen – Litteratursiden

Therese Philipsen er en dansk journalist og forfatter. Hun har arbejdet på flere TV2-programmer, bl.a. Station 2, og været studievært på TV2 Sporten.

Jes Dorph sad overskrævs på min brystkasse – Berlingske

Therese havde tilbagevendende mareridt: »Jes Dorph sad overskrævs på min brystkasse«

30. nov. 2021 — Therese Philipsen afviste i første omgang at medvirke i tv-dokumentaren … og nuværende ansatte på TV2 fortæller om en sexistisk kultur.

Therese Philipsen afviste i første omgang at medvirke i tv-dokumentaren »MeToo: Sexisme bag skærmen«, men andre hensyn gjorde sig gældende. »Det var nødvendigt at at træde frem,« siger hun til Berlingske.

Therese Philipsen: Det har været »en ren kærlighedsfest

28. dec. 2021 — Den tidligere TV 2-ansatte Therese Philipsen har fået overvældende positiv respons fra folk efter hendes medvirken i dokumentaren ‘Metoo: …

Keywords: therese philipsen tv2, tv2 therese