Tina dickow instagram

Tina Dickow / Dico (@tinadico) • Instagram photos and videos

66.1k Followers, 146 Following, 856 Posts – See Instagram photos and videos from Tina Dickow / Dico (@tinadico)

Tina Dickow / Dico (@tinadico) • Instagram photos and videos

66.1k Followers, 146 Following, 856 Posts – See Instagram photos and videos …

Tina Dickow / Dico (@tinadico) • Instagram photos and videos

65.9k followers, 146 following, 853 posts – see Instagram photos and videos …

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Hold op, hvor er jeg glad for …

Tina Dickow / Dico på Instagram: “Hold op, hvor er jeg glad for at høre, at vi snart igen kan rejse til Danmark og omvendt! Jeg skal så meget hjem og kramme mine forældre og se familie og venner.Coronaen er stort set væk på Island. Der testes stadig meget, men er kun fundet otte tilfælde i hele maj måned, og kun to er aktivt smittede nu. Så hvis I vil noget andet end Danmark denne sommer, så kan I jo rejse nordpå og nyde Island næsten uden turister. Det er selvsagt koldere, og man får som regel alle fire årstider på én og samme dag, men de lyse nætter skal opleves 😍”

3695 Likes, 66 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Hold op, hvor er jeg glad for at høre, at vi snart igen kan rejse til Danmark og …

3,695 Likes, 66 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Hold op, hvor er jeg glad for at høre, at vi snart igen kan rejse til Danmark og omvendt! Jeg skal så meget hjem og kramme mine forældre og se familie og venner.Coronaen er stort set væk på Island. Der testes stadig meget, men er kun fundet otte tilfælde i hele maj måned, og kun to er aktivt smittede nu. Så hvis I vil noget andet end Danmark denne sommer, så kan I jo rejse nordpå og nyde Island næsten uden turister. Det er selvsagt koldere, og man får som regel alle fire årstider på én og samme dag, men de lyse nætter skal opleves 😍”

Tina Dickow / Dico on Instagram: “This’ll be so much fun

Tina Dickow / Dico på Instagram: “This’ll be so much fun – ich freu mich! 😀🤟🏻@helgistrombone”

1119 Likes, 25 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “This’ll be so much fun – ich freu mich! @helgistrombone”

1,119 Likes, 25 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “This’ll be so much fun – ich freu mich! 😀🤟🏻@helgistrombone”

Advarede ham om Tina Dickow – Instagram

Tina Dickow / Dico på Instagram: ““Advarede ham om Tina Dickow: hun vil ødelægge dig”, ser jeg lige på en netavis-forside i dag. Det ka’ man da kalde en skarp vinkel! 😅 Men ok – sikkert go’ reklame for Anders’ bog om kærlighed, hvor du så kan få tilføjet et par nuancer til historien og få bekræftet, at Helgi er helt ok, og at advarslen vist efter 10 dejlige år må siges at være gjort til skamme 👊🏻 😍❤️#kærlighed @aggeranders”

2450 Likes, 24 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: ““Advarede ham om Tina Dickow: hun vil ødelægge dig”, ser jeg lige på en …

2,450 Likes, 24 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: ““Advarede ham om Tina Dickow: hun vil ødelægge dig”, ser jeg lige på en netavis-forside i dag. Det ka’ man da kalde en skarp vinkel! 😅 Men ok – sikkert go’ reklame for Anders’ bog om kærlighed, hvor du så kan få tilføjet et par nuancer til historien og få bekræftet, at Helgi er helt ok, og at advarslen vist efter 10 dejlige år må siges at være gjort til skamme 👊🏻 😍❤️#kærlighed @aggeranders”

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Opdateret

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Opdateret: koncerterne er udsolgt. Nogle af jer kan måske huske, at jeg havde lovet at kigge forbi Ringkøbing til en helt særlig duo-aften med @aggeranders sidste forår. Til ære for hans højt elskede lokale fodboldhold. Det er blevet skubbet et par gange, men ligger nu fast d. 27. oktober. OG på grund af – lad os bare indrømme det 😜 – overvældende interesse, har vi tilføjet d. 28. oktober samme sted. Billet-info på linket i min bio @tinadicoJeg spiller. Anders snakker og læser op. Og vi fortæller historier sammen og tror på, det vil gå op i en ny og højere enhed 💥Indtil da holder jeg mig til ilden i studiet, hvor der er kog i gryderne på alle planer! 👩‍🎤🍯Foto: @mingo.photo”

2900 Likes, 51 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Opdateret: koncerterne er udsolgt. Nogle af jer kan måske huske, at jeg havde lovet …

2,900 Likes, 51 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Opdateret: koncerterne er udsolgt. Nogle af jer kan måske huske, at jeg havde lovet at kigge forbi Ringkøbing til en helt særlig duo-aften med @aggeranders sidste forår. Til ære for hans højt elskede lokale fodboldhold. Det er blevet skubbet et par gange, men ligger nu fast d. 27. oktober. OG på grund af – lad os bare indrømme det 😜 – overvældende interesse, har vi tilføjet d. 28. oktober samme sted. Billet-info på linket i min bio @tinadicoJeg spiller. Anders snakker og læser op. Og vi fortæller historier sammen og tror på, det vil gå op i en ny og højere enhed 💥Indtil da holder jeg mig til ilden i studiet, hvor der er kog i gryderne på alle planer! 👩‍🎤🍯Foto: @mingo.photo”

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Hva’ så, er I kommet godt …

Tina Dickow / Dico på Instagram: “Hva’ så, er I kommet godt igang med ‘Tæl til Tina’?Det er simpelthen så dejligt at læse jeres tilbagemeldinger! Jeg håber inderligt – og fornemmer – at I føler jer godt underholdt og taget med på en rejse i tid, tanker og tekster?Jeg overvejer en adventssøndags-live-session på Facebook, hvor jeg læser højt fra bogen. Jeg tror, det ku’ være top-hyggeligt 🎅🤓 Go’ fredag herfra x”

2838 Likes, 97 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Hva’ så, er I kommet godt igang med ‘Tæl til Tina’? Det er simpelthen så dejligt at …

2,838 Likes, 97 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Hva’ så, er I kommet godt igang med ‘Tæl til Tina’?Det er simpelthen så dejligt at læse jeres tilbagemeldinger! Jeg håber inderligt – og fornemmer – at I føler jer godt underholdt og taget med på en rejse i tid, tanker og tekster?Jeg overvejer en adventssøndags-live-session på Facebook, hvor jeg læser højt fra bogen. Jeg tror, det ku’ være top-hyggeligt 🎅🤓 Go’ fredag herfra x”

Tina Dickow / Dico on Instagram: “’HJERTESTORM’

Tina Dickow / Dico på Instagram: “‘HJERTESTORM’ – det er titlen, vi er landet på! Så nu kan I bare lade ordene flyde og fortælle mig, hvad I tænker, en sang med den titel skal handle om? Jeg er alene hjemme med de tre små i dag, så vi hvirvler rundt i vores egen lille orkan, og jeg må vente til i morgen med at dykke ned i jeres kommentarer. Glæder mig til at læse! Go’ søndag ❤️🌪”

1649 Likes, 100 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “’HJERTESTORM’ – det er titlen, vi er landet på! Så nu kan I bare lade ordene flyde …

1,648 Likes, 100 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “‘HJERTESTORM’ – det er titlen, vi er landet på! Så nu kan I bare lade ordene flyde og fortælle mig, hvad I tænker, en sang med den titel skal handle om? Jeg er alene hjemme med de tre små i dag, så vi hvirvler rundt i vores egen lille orkan, og jeg må vente til i morgen med at dykke ned i jeres kommentarer. Glæder mig til at læse! Go’ søndag ❤️🌪”

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Jeg er ret stolt af at kunne …

Tina Dickow / Dico on Instagram: “Jeg er ret stolt af at kunne fortælle, at jeg er Anna og Elsas dronninge-mor i den danske version af den kommende Frost 2! 👸 En film, jeg længe har set frem til efter at have set 1’eren igen og igen og igen med de små i huset – og at have skrålet Let It Go!-sangen på både engelsk, dansk og islandsk ved klaveret herhjemme mangen en weekend-formiddag. For at citere mig selv fra pressemeddelelsen, så var det egentlig en ret svær opgave, synes jeg. Både fordi mit flade jyske skulle erstattes af royalt rigsdansk. Og også fordi måden at synge på i sådan en films univers ligger et stykke væk fra, hvordan jeg normalt synger. Med begge dele skulle jeg lige overvinde mig selv!Men det har været SÅ sjovt for første gang at prøve at “dubbe” tegnefilm. Nu kan jeg se, at medierne får kørt det godt op, men det er altså ikke en stor rolle!Skal I se filmen?”

4282 Likes, 127 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Jeg er ret stolt af at kunne fortælle, at jeg er Anna og Elsas dronninge-mor i den …

4,282 Likes, 127 Comments – Tina Dickow / Dico (@tinadico) on Instagram: “Jeg er ret stolt af at kunne fortælle, at jeg er Anna og Elsas dronninge-mor i den danske version af den kommende Frost 2! 👸 En film, jeg længe har set frem til efter at have set 1’eren igen og igen og igen med de små i huset – og at have skrålet Let It Go!-sangen på både engelsk, dansk og islandsk ved klaveret herhjemme mangen en weekend-formiddag. For at citere mig selv fra pressemeddelelsen, så var det egentlig en ret svær opgave, synes jeg. Både fordi mit flade jyske skulle erstattes af royalt rigsdansk. Og også fordi måden at synge på i sådan en films univers ligger et stykke væk fra, hvordan jeg normalt synger. Med begge dele skulle jeg lige overvinde mig selv!Men det har været SÅ sjovt for første gang at prøve at “dubbe” tegnefilm. Nu kan jeg se, at medierne får kørt det godt op, men det er altså ikke en stor rolle!Skal I se filmen?”

Keywords: tina dickow instagram